Faglig diskussion: Filmvidenskab – et spørgsmål om biologi eller kultur - Kristensen, Nete Nørgaard; Andersen, Tem Frank; Langkjær, Birger; Larsen, Bent Steeg; Olesen, Birgitte Ravn; Philipsen, Heidi; Schubart, Rikke; Thorup, John (MedieKultur: Journal of media and communication research, 2005)
I MedieKultur nr. 38 anmeldte Søren Kjørup Torben Grodals bog Film- oplevelse – en indføring i audiovisuel teori og analyse. Her følger en redigeret version af dels Torben Grodals svar på anmeldelsen og Søren Kjørups replik.