Lig danser ikke - vel? Et undervisningsforløb om Michael Jacksons "Thriller" - Schmidt, Søren (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1985)
Lig danser ikke - vel? Et undervisningsforløb om Michael Jacksons "Thriller"