Informationsteknologi, medier og dannelse. Om informatik- og kommunikationsuddannelser på universitetet - en introduktion - Bondebjerg, Ib (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1986)
Informationsteknologi, medier og dannelse. Om informatik- og kommunikationsuddannelser på universitetet - en introduktion