Teknologivurdering gennem katalyse og behov - Lund, Anker Brink; Christensen, Jytte Møller (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1986)
Forsøg med ny informationsteknologi kan have som formål at finde anvendelsesmuligheder for teknologien, eller de kan have som formål at finde informationsteknologiske løsninger på hidtil uopfyldte behov. Det sidste har været formålet med et projekt inden for sundhedssektoren, hjemmeplejen, som Jette Møller Christensen og Anker Brink Lund beskriver i denne artikel. Centralt i projektet står fremtidsværkstedet, som et godt bud på, hvorledes en brugerorienteret teknologivurdering kan gribes an.