Status over teledata i Danmark. Hvorfor er teledata ikke blevet en mere slagkraftig offentlig teletjeneste i Danmark sammenlignet med f.eks. det franske teletel? - Andreasen, Jørgen (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1986)
Status over teledata i Danmark. Hvorfor er teledata ikke blevet en mere slagkraftig offentlig teletjeneste i Danmark sammenlignet med f.eks. det franske teletel?