Hybridnettet er på vej - stadigvæk. Status over etableringen af et dansk hydbridnet - Prehn, Ole (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1986)
Hybridnettet er på vej - stadigvæk. Status over etableringen af et dansk hydbridnet