Video er TV er video - Neimann, Susanna (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1988)
Videokunst er et nyt emne i MedieKultur og det præsenteres i denne artikel af Susanna Neimann, der også giver et par eksempler på dansk videokunst, når den er bedst. Susanna Neimann er cand.phil. i æstetisk kulturarbejde, videoproducer of arbejder på Videoskolen i Viborg.