Mediekundskab som linjefag på Jonstrup - Sørensen, Birgitte Holm (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1989)
Den 9. -11. december 1988 blev der på Danmarks Lærerforenings kursus- center "Skarrildhus" ved Herning afholdt en nordisk konference om "De elektroniske billedmedier og mediepædagogikken" arrangeret af SMID. I konferencen deltog bl.a. forskere og undervisere inden for folkeskolen, gymnasiet og HF. Herfra stammer denne artikel, hvor Birgitte Holm Sørensen ser den frem- tidige medielærer som en slags konsulent, som "kan yde hjælp og støtte for andre lærere, som ønsker at inddrage dette nye felt i deres undervis- ning".