Data-medielinien på Maribo Gymnasium - et bud på det tidssvarende gymnasium - Weischer, Ole (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1989)
Den 9. -11. december 1988 blev der på Danmarks Lærerforenings kursus- center "Skarrildhus" ved Herning afholdt en nordisk konference om "De elektroniske billedmedier og mediepædagogikken" arrangeret af SMID. I konferencen deltog bl.a. forskere og undervisere inden for folkeskolen, gymnasiet og HF. Ole Weischers artikel demonstrerer, at data-medielinien på Maribo Gym- nasium endte som en ren medielinie, og at mediefaget - for ham at se - bør findes inden for rammerne af fagene: billedkunst, musik, samfunds- fag og dansk.