Balladen om musikken - profilen og segmenterne i Danmarks Radio - Bonde, Lars Ole (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1992)
Lars Ole Bonde skrev i MedieKultur nr.15 (tema: radio) to artikler om DR og musikken. I den største af disse, der diskuterede hvorledes DR plan- lagde sin musik (DR´s musik-"policy"), var der faldet et skema ud. Med udgangspunkt i dette skema samles der i nærværende artikel nogle tråde op og vi får Lars Ole Bondes kommentar til DR´s seneste programstruk- turomlægning pr.1.1.92. Spørgsmålet om hvorledes DR bruger lyttertal og såkaldte segmentana- lyser belyses i det foranstående interview med to musikchefer i DR. Tek- nikken bag segment-metoden forklares i denne artikel.