Undervisningsteknologi - et centralt område i 90´erne - Bang, Jørgen; Fibiger, Bo (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1989)
EF vil i det næste 10-år satse enorme summer på udviklingen af undervis- ningsteknologi, det er baggrunden for Jørgen Bangs og Bo Fibigers intro- duktion til de nyeste initiativer på området. Samtidig præsenteres nogle af de pædagogiske, indlæringsmæssige og økonomiske evalueringskriterier, som bl.a. Britisk Open University benytter, når de skal vælge undervis- ningsteknologi til et uddannelsesforløb. Sidste halvdel af artiklen orienterer om en række projekter, som er under- vejs i Danmark - og da de to forfattere er ansat på Aarhus Universitet drejer der sig især om lokale initiativer. Forbindelsen mellem undervisningsteknologi, kommunikation og medie- forskning tages op til slut i artiklen.