Interaktiv video i kulturelt perspektiv. En dialog - Brask, Anette; Juel, Henrik (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1989)
Interaktiv video er én af grundpillerne i den undervisningsteknologi, der er under udvikling i disse år. Anette Brask og Henrik Juel giver i denne artikel en introduktion til fænomenet med eksempler på anvendelsen og en diskussion af perspektiverne i interaktiv video. Emnet har tillige inspi- reret forfatterne til et eksperiment med fremstillingsformen: en dialog om et dialogmedie.