Udbud og forbrug af udenlandsk TV i Danmark - en oversigt - Sepstrup, Preben (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1996)
Formålet med denne artikel er at give et aktuelt billede - baseret på for- holdene i 1993-94 - af udenlandsk TV´s rolle i Danmark gennem en kvantitativ beskrivelse af "TV-landskabet" og udbudet og forbruget af TV, totalt, fordelt på programkategorier og på national oprindelse. Artiklen er i helt overvejende grad faktuel. I Sepstrups "Udenlandsk TV" (1995) forsøges resultaterne relateret til periodens mediepolitik og ak- tuelle kulturpolitiske problemstillinger, mens der her alene er tale om en begrænset påpegning af resultater, der er specielt relevante for aktuelle kultur- og TV-politiske problemstillinger.