Etterkrigsavisen og hjemmefronten - Eide, Martin (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1998)
I denne artikel giver Martin Eide et signalement af journalistikken i den norske tabloidavis "Verdens Gang", populært kaldet VG. Fokus i artik- len er på VG´s historiske udvikling og det, som ifølge forfatteren er ble- vet VG´s varemærke: Servicejournalistik. VG´s evne til at knytte jour- nalistikken i avisen til udviklingen i populærkulturen, forbrugerkulturen såvel som til konflikterne i velfærdsstaten fremhæves som centrale for- klaringer på VG´s fortsatte popularitet blandt læserne.