Giv os en grænse. Om "Tæskeholdet" som æstetisk og ungdomskulturelt fænomen. - Drotner, Kirsten (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1999)
Tæskeholdet er ubetinget et af de radioprogrammer, der har givet mest genlyd inden og uden for radiomediet i nyere dansk radiohistorie. Kirsten Drotner analyserer i artiklen programmets produktionshistorie, æstetiske virkemidler, samt hvorledes det indgår i en ungdomskulturel diskurs.