Repræsentation og flerrepræsentation i computermediet og i de levende billeder - Højbjerg, Lennard (MedieKultur: Journal of media and communication research, 2001)
Artiklen beskæftiger sig med spørgsmålet om, hvordan computeren repræsenterer andre medier, og hvad man skal forstå ved repræsen- tation, når computeren benyttes til at vise levende billeder. Centralt i diskussionen står begrebet flerrepræsentation, som belyses med ud- gangspunkt i en række filmteoretiske overvejelser og med inddragelse af eksempler fra såvel gamle som nye medier.