Boogie – Fjernsyn med mig !! *GG* - Bjørner, Thomas; Christensen, Lars Holmgaard (MedieKultur: Journal of media and communication research, 2003)
DR lancerede i januar 2002 Boogie, som er et interaktivt musikvideo- program for unge, i et forsøg på at lave et programformat, der går tæt på de ting, som har de danske unges interesse og som fylder meget i hverdagen hos dem. Boogie handler om det farverige, det sjove, stjer- nerne, drømmene, det glamourøse og det opsigtsvækkende. I denne artikel gives et indblik i Boogies ungdomsdiskurs dels gennem en semi- otisk tekstanalyse og dels gennem interview med unge Boogie-brugere.