Digital æstetik i hverdagen - Højbjerg, Lennard (MedieKultur: Journal of media and communication research, 2003)
Denne artikel er en videreførelse af forfatterens arbejde med en digital æstetik, der i stigende omfang vinder indpas på tværs af forskellige mediegenrer. Med en række konkrete iagttagelser fra den danske sendeflade og trykte medier demonstrerer forfatteren, hvordan denne digitale stil umærkeligt har selvstændiggjort sig som dominerende.