Jean Baudrillard: Simulakranes fremrykning - Baudrillard, Jean; Juhl, Carsten (MedieKultur: Journal of media and communication research, 2016)
"La précession des simulacres”, in: Traverses nr.10, februar 1978, Centre national d’art et de culture Georges Pompidou, Paris, 1978, s.3-37. Tema: “le simulacre”. Oversat fra fransk af Carsten Juhl. – Siden udgivet med enkelte tilføjelser som den første tekst i Baudrillards antologi Simulacres et simulation, Paris, Galilée, (februar 1981). Den danske oversættelse er forkortet for flere afsnits vedkommende og svarer nøje til den forkortede engelske udgave, der står at læse i Mark Posters udgivelse af Baudrillards Selected Writings, Stanford: Stanford Univ. Press, 1988, s.166-184