Massekommunikation i undervisningen. Klip fra en rundbordssamtale med Else Lützhøft, Ellen Krogh og Claus Westh - Korsgaard, Elesbeth (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1985)
Massekommunikation i undervisningen. Klip fra en rundbordssamtale med Else Lützhøft, Ellen Krogh og Claus Westh