"Computer literacy". Diskussion om EDB-anvendelsens begrundelse i undervisningen - Jensen, Birthe Lund (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1986)
"Computer literacy". Diskussion om EDB-anvendelsens begrundelse i undervisningen