Det er dansk - men er det dejligt? - Larsen, Peter (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1987)
"TV-mediets basale sprog, billedsproget, er internationalt,udviklet på baggrund af det ligeledes internationale filmsprog. I processen har de anglo-amerikanske TV-producenterværet den altafgørende faktor. Enhver dansk TV-produktioner grundlæggende bestemt af og opleves af seerne i forholdtil professionelle og tekniske normer, udviklet et andet sted", skriver Peter Larsen i denne artikel.Men hvordan så med indholdet i TV-programmerne? Hvordan gør man det "dansk" - og dejligt? Peter Larsens bud på det kunne man måske antyde ved en lettere omskrivning af et gammelt bevinget ord: Alt nationalt TV er dårligt. Alt godt TV er nationalt.