Hvem underviser i massekommunikation? - hvordan? - og hvad mangler? - Alrø, Helle; Tufte, Birgitte (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1987)
Disse spørgsmål har Helle Arø og Birgitte Tufte forsøgt at få besvaret ved hjælp af et spørgeskema, der blev udsendt via de faglige foreningers blade. Svarprocenten har indtil nu ikke været stor, men alligevel kan de indkomne svar nok belyse tendenserne inden for medieundervisningen på forskellige uddannelsestrin: i folkeskolen, i gymnasiet og på HF.