Tegnlæsning - Tegngivning. Bemærkninger om semiologi og markedsføring - Larsen, Peter (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1989)
Med udgangspunkt i et konkret eksempel fra den virkelige verden - en politirazzia - viser Peter Larsen, hvordan de denotative og konnotative niveauer bruges i tegngivningne som led i en markedsføring, og hvorfor tegnlæsningne har brug for semiologien. Hvis den skal nå bag om over-fladen til en kritisk forståelse af, hvad der er på færde. Peter Larsen opridser tegnlæsningens hvistorie gennem de sidste 100 år og disku-terer tegngivningen som fænomen i relation til "moderniteten". Endelig giver Peter Larsen et bud på, hvorfor reklamebranchen pludselig er blevet interesseret i semiologiens projekt, og påpeger faren for at dens (altså semiologiens) kritiske potentiale dermed opsuges.