Lars Larsen - en bombe i underbevidstheden. Et halvt år med reklame i TV2 - Nygaard, Bendt (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1989)
Efter mange års diskussion for og imod fik vi endelig reklamer i dansk TV. Redaktionen har bedt Bendt Nygaard anmelde det første halve års reklamer. Det sker ved at inddele dem i typer, de såkaldte formater. Og ved at trække den vist nok mest atypiske frem. Nygaard begrunder selv hvorfor.