Reklamefinansieret lokal-TV som trussel imod TV2? - Mortensen, Frands (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1989)
I denne artikel undersøges det, om det er muligt at finansiere lokal-TV i Danmark via reklamer, og om en reklamefinansiering af lokal-TV vil udgøre en trussel imod TV2´s reklameindtægter.