Om forsøgsarbejde med medieundervisning - Poulsen, Jørgen; Bang, Jørgen; Hansen, Carsten; Westh, Ida; Schrøder, Kim; Jerslev, Anne (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1989)
Om forsøgsarbejde med medieundervisning