Linie Medie på KDAS - om det igangværende forsøg i mediekundskab som liniefag på Københavns Dag- og Aftenseminarium - Cornelius, Hans (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1989)
Den 9. -11. december 1988 blev der på Danmarks Lærerforenings kursus-center "Skarrildhus" ved Herning afholdt en nordisk konference om "De elektroniske billedmedier og mediepædagogikken" arrangeret af SMID. I konferencen deltog bl.a. forskere og undervisere inden for folkeskolen, gymnasiet og HF.Herfra stammer denne artikel, hvor Hans Cornelius mener, at "medie-kundskaber og - færdigheder (bør) høre til de basale klasselærerkva-lifikationer, og altså (bør) udgøre en del af klasselæreruddannelsen".