Kulturen og teknologien - Williams, Raymond (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1990)
Raymond Williams gør i denne artikel op med den teknologiske deter-minisme som præger kulturdebatten, samtidig med at han forholder sig stærkt kritisk til såvel kommercialiseringen af medierne som til public service stationernes programpolitik.