Livsformer og forsøg med informationsteknologi - Storgaard, Kresten; Jensen, Ole Michael (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1989)
En del af følgeforskningen i lokalforsøgene med informationsteknologi, er blevet udført af Kresten Storgaard og Ole Michael Jensen fra Statens Byg-geforskningsinstitut. De har gennemført et tværgående projekt, hvor de har set på landbrugsforsøget i Struer, det såkaldte Datarie i Vejle, samt forsøget i kollektiv-bebyggelsen Trudeslund. I denne artikel redegør for-fatterne for, hvorledes mødet mellem den ny informationsteknologi og borgerne faldt ud, analyseret ud fra en livsformssynsvinkel.