Verden ifølge Postman - betragtninger over "Når barndommen forsvinder" og "Fagre nye TV-verden" - Jerslev, Anne (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1989)
Verden ifølge Postman - betragtninger over "Når barndommen forsvinder" og "Fagre nye TV-verden"