"Interaktivitet" - på sporet af et nyt begreb i medie- og kommunikationsvidenskaberne - Jensen, Jens F. (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1997)
I diskussionen af nye elektroniske medier indtager interaktivitets-begrebet en central rolle og er noget, næsten alle taler om, men ved nærmere eftersyn viser det sig, at begrebet ikke har nogen præcis betydning. I denne oversigtsartikel behandler Jens F. Jensen interaktivitetsbegrebets placering i medie- og kommunika-tionsforskning, og han diskuterer nogle af de vigtigste forsøg på at definere interaktivitet. Artiklen munder ud i et forsøg på at opstille et nyt interaktivitetsbegreb.