Internettets historie - Christensen, Jens (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1997)
Internettet er langt fra nogen ny opfindelse, - det frembærer sin egen særlige historie. I denne artikel gennemgår Jens Christensen Internet-tets udvikling fra pionertiden i 1960´erne og 70´erne, over forskernet-værk i 80´erne, frem til det globale samfundsnet i 90´erne. Under den-ne gennemgang gives også beskrivelser af de centrale teknologiske nyskabelser, der ligger bag computermedieret kommunikation. Afslut-ningsvis leveres et overslag over Internettets aktuelle størrelse samt en oversigt over brugere, udbydere og anvendelsesmuligheder.