Det tavse sprog - Ingemann, Bruno (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1998)
Artiklen fokuserer på avisens layout - eller mere præcist: På avisens visuelle udtryk. Tekst ses først som et billede. Teksten er visuel og der-med indgår den sammen med fotografier og tegninger i et samlet hele, der organiseres som et billede. Det er dette helhedsbillede artiklen prøver at forankre teoretisk og metodisk med henblik på at vise, hvordan det er muligt at analysere avisens visuelle udtryk.