Den nye tv-stil - Højbjerg, Lennard (MedieKultur: Journal of media and communication research, 1999)
Med udgangspunkt i en række danske og udenlandske programmer undersøger artiklen fremkomsten af en ny tv-stil. som bl.a. viser sig i form af markerede og ekspressive audiovisuelle stiltræk. Fænomenet ses i sammenhæng med den voksende konkurrence på tv-markedet, men diskuteres samtidig i et receptionsperspektiv.