Fakultetet for Medier, Kommunikation og Kultur. Et essay om medieforskningens modernisering - Jensen, Klaus Bruhn (MedieKultur: Journal of media and communication research, 2000)
“Medieforskningen har gjort sin historiske pligt”, siger Klaus Bruhn Jensen i sin vurdering af medievidenskabens hidtidige rolle. Den har konsolideret sig som forskningsfelt. Medieforskere bidrager naturligt til den debat om medierne, der løbende foregår i samfundet. Og medieforskningen har været en vigtig faktor i en generelt ændret opfattelse af forholdet mellem elitekultur og populærkultur. - Kan medieforskningen så gå? Ifølge Klaus Bruhn Jensen skorter det ikke på opgaver. En af de oplagte ligger i at skabe nye rammer for medieforskningens tværfaglige dimensioner.