Programfladestyring og organisationsforandringer i nordisk public service-fjernsyn - Søndergaard, Henrik (MedieKultur: Journal of media and communication research, 2003)
Programfladestyring og strategisk programlægning er i tv-konkurrencens tidsalder blevet udviklet betydeligt i de nordiske public service institutioner og har medført ikke blot programpolitiske, men også organisatoriske for-andringer. I denne artikel foretages en komparativ analyse af, hvordan programfladestyring er organiseret i DR, NRK og SVT, og en drøftelse af de problemer og muligheder, som er opstået i sammenhæng med de organisatoriske omlægninger.