Levende billeder på nettet - Weider, Mikkel (MedieKultur: Journal of media and communication research, 2003)
Siden slutningen af 90’erne har verden oplevet en eksplosiv udvikling i mængden af videoklip på Internettet. Fra at være et overvejende tekst- og grafikbaseret medie, har Internettet udviklet sig til også at have bety-delige mængder levende billeder. En lang række hjemmesider har alle-rede implementeret, eller planlægger at implementere, levende billeder i form af live transmissioner og video-on-demand. Derved skabes en slags hybrid mellem de typisk tekstbaserede hjemmesider og det traditionelle tv-medie. Det er denne artikels fokus at beskrive særegenhederne for den nye mediehybrid.