Boogie – Fjernsyn med mig !! *GG* - Bjørner, Thomas; Christensen, Lars Holmgaard (MedieKultur: Journal of media and communication research, 2003)
DR lancerede i januar 2002 Boogie, som er et interaktivt musikvideo-program for unge, i et forsøg på at lave et programformat, der går tæt på de ting, som har de danske unges interesse og som fylder megeti hverdagen hos dem. Boogie handler om det farverige, det sjove, stjer-nerne, drømmene, det glamourøse og det opsigtsvækkende. I denne artikel gives et indblik i Boogies ungdomsdiskurs dels gennem en semi-otisk tekstanalyse og dels gennem interview med unge Boogie-brugere.